Menu
Stedentrips / Travel

Verrassingsreis boeken? Zo doe je dat!

vrouw-ziet-verrassingsreis-op-mobiele-telefoon

Je wordt ‘s morgens wakker. Er ligt een briefje bij het koffiezetapparaat, waarop staat: “Je krijgt een verrassingsreis van me! Pak je koffers maar snel in!”.

Wie wordt er nu niet blij van zo’n briefje? Een verrassing is altijd leuk, maar dubbel en dwars als het om een verrassingsreis gaat. Wist je dat je met een paar drukken op de knop zo’n verrassingsreis ook voor jezelf kunt regelen?


De ultieme verrassingsreis

Het is bijna onmogelijk om van je vakantie een verrassingsreis te maken. Een van je reisgenoten weet namelijk altijd waar je naartoe gaat. Ook al heb je dan een hele lieve man die inderdaad dat briefje bij het koffiezetapparaat legt (laat ik nou zo’n man hebben ;-)). Voor jou is het dan wel een verrassing, maar je wederhelft weet al lang waar jullie naartoe gaan natuurlijk.

Ik was dan ook razend enthousiast toen ik SRPRS.ME tegen kwam! De ultieme verrassingsreis voor zowel jou als je reisgenoten!


De verrassingsreis begint al tijdens het boeken

Srprs.me! Hoe leuk is die naam alleen al? Dat is al een cadeautje op zich.

Niet weten waar je naar toe gaat, niet weten waar je slaapt en niet weten wat je mee moet nemen aan bagage…oei, dat is best spannend als je een controlfreak bent zoals ik. Maar mijn nieuwsgierigheid won. Dus ik heb de controle uit handen gegeven en geboekt.

Helaas kon onze reis niet doorgaan vanwege het corona – virus, maar we hebben wel de opbouwende spanning van, “waar gaat onze verrassingsreis naartoe”, kunnen ervaren. En die ervaring was een verrassing op zichzelf.


Hoe werkt dat nu precies zo’n verrassingsreis?

Goed, ik vertelde je hierboven al dat ik een controlfreak ben. Bovendien vind ik het erg leuk om onze vakanties helemaal “from scratch” uit te zoeken. Het was dus even een dingetje voor me om het grootste deel van de controle uit handen te geven.

Maar zodra je op de website van srprs.me komt, zie je dat je toch een klein beetje controle hebt. Zo kun je kiezen uit een van de onderstaande verrassingsreis thema’s:

  • Bucket list
  • Escape trip
  • New Places
  • In Control (die hebben ze vast voor mij bedacht ;-))
  • Summer Holiday
  • Solo Together

Op de website van srprs.me vind je uitgebreide informatie over deze 6 thema’s. Maar inmiddels ben je vast benieuwd hoe het boeken van een verrassingsreis van sprs.me in z’n werk gaat.


Het stappenplan van srprs.me

Met hoeveel personen wil je op reis? Dat is de eerste vraag die je gesteld wordt. Hoe wil je gaan? Met de auto, het vliegtuig of met de trein? En wanneer wil je je verrassingsreis plaats laten vinden?

Heb je deze antwoorden ingevuld dan krijg je vervolgens nog een heel scala aan mogelijkheden. Zo kun je kiezen hoeveel dagen je wilt verblijven, of je stedelijk of landelijk wilt zitten. Of je een luxe of standaard accommodatie wilt, of je een huisdier mee wilt nemen en of je de verrassingsreis langer wilt maken door deze uit te breiden.

Genoeg keuze dus. Maar waar je heen gaat blijft een verrassing tot op het laatste moment. Ik hoor je nu denken: “ja maar hoe weet ik dan wat ik mee moet nemen in mijn koffer? En kom ik wel op tijd op de luchthaven als ik voor een vliegreis gekozen heb?”


De app

Maak je geen zorgen, aan alles is gedacht. Zodra je hebt geboekt, download je de app van srprs.me. Op dat moment begint de klok af te tellen tot 2 uur voor vertrek. En ow wat is dat super leuk!!

In de app houden ze je tot in de puntjes op te hoogte. Zo adviseren ze welk soort kleding je mee moet nemen, naar welke luchthaven je moet, en zelfs je route als je met de auto gaat. Tot 2 uur voor vertrek blijft je reis een verrassing.

telefoon-met-app-verrassingsreis-srprs.me

Onbevangen als een kind

Kun je je nog herinneren hoe je jezelf voelde de avond voor je verjaardag? Zenuwachtig voor de cadeautjes die je zou krijgen, moeilijk in slaap kunnen komen en wakker worden voor de zon op was?

Zo kan ik het beste het gevoel beschrijven wanneer je een verrassingsreis hebt geboekt bij srprs.me. Stap, onbevangen als een kind, in het avontuur. Welke bestemming het ook wordt, wees er blij mee, ga ervoor, geniet ervan en heb een onwijs fijne verrassingsreis!


vrouw-ziet-verrassingsreis-op-mobiele-telefoon

Benieuwd waar je volgende trip naar toe gaat? Boek snel een reis op srprs.me