Menu
Accomodatie / Bestemmingen / Europa / Nederland / Travel

Vakantie in Nederland -“De Poort van Amsterdam”

Poort-van-Amsterdam-vakantie-Nederland

Dicht bij Amsterdam ligt een dorpje. Een dorpje waar je op steenworp afstand van het Markermeer zit. Een dorpje omringt door kleine grachtjes. Badderende watervogels in je achtertuin met het comfort van thuis, wat wil je nog meer? 

De Poort van Amsterdam perfect voor een (mini) vakantie in Nederland 

Een paar jaar geleden zijn we met mijn schoonfamilie naar de Poort van Amsterdam gegaan om een mini vakantie in Nederland te vieren. We kozen voor een geschakelde woning. Ontzettend praktisch als je met 4 gezinnen bent. Je schuift de tussenwand open en hop, daar is je grote woonkamer. 

Vakantie-in-Nederland-geschakelde-woning
Ik op het terras van de geschakelde woning op resort “De Poort van Amsterdam”

De twijfel blijft bestaan of we deze zomer nu in Nederland op vakantie moeten gaan of dat we het toch aandurven om naar het buitenland af te reizen. Om deze reden zijn er al erg veel leuke accommodaties, villa’s en campings in Nederland volgeboekt.

Bij “De poort van Amsterdam” zijn er (op moment van schrijven) nog wel accommodaties beschikbaar. De huisjes, het park en de omgeving zijn perfect voor een mini-vakantie in Nederland. Even lekker weg!


Kijk snel welke huisjes er nog beschikbaar zijn!

Ook bij “De Poort van Amsterdam” vliegen de huisjes de deur uit. Momenteel zijn er nog enkele woningen beschikbaar voor de zomervakantie in Nederland.


Wat je kunt doen op het resort.

Genieten op veilige afstand, dicht bij huis. Dat is wat je kunt verwachten als je kiest voor De Poort van Amsterdam.

Met de grote stad Amsterdam binnen handbereik zit je alsnog midden in de natuur. Je hebt zelfs een beetje het gevoel dat je op een eiland zit!

Markermeer-vakantie-Nederland

Dit komt met name door het Markermeer, wat je direct het gevoel heeft dat je in een andere omgeving bent. 

Op het resort heb je de mogelijkheid om een kano of een bootje te huren. Je kunt jezelf zo, actief en recreatief, bezig te houden op het Markermeer.

Verder is er op het resort “de Poort van Amsterdam” een (erg) klein binnenzwembad en diverse speeltuintjes. Handig om te weten als je met de kids op vakantie gaat in Nederland.

Ook vind je er een minimarkt en een knus restaurant met een heerlijk terras. Uitkijkend over het Markermeer terwijl je geniet van het zonnetje op je bol en een drankje in de hand. Wat wil een mens nog meer?


Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang mijn GRATIS e-book:

Lees ook