Menu

Hi, ik ben Kim

Schrijven, reizen en mijn liefde voor dieren, zijn de grootste passies in mijn leven. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk en ik probeer hier dan ook dagelijks mee bezig te zijn. ( De ene dag gaat dat uiteraard beter dan de andere ;-))

Stap voor stap zo gezond en tevreden mogelijk in het leven staan ( zowel psychisch als lichamelijk ) is iets wat me ook bezig houdt. En verder zoveel mogelijk genieten van al het moois dat dit leven te bieden heeft! Hierover kun je veel meer lezen op mijn andere website: Happyinjevel.nl

Schrijven doe ik al vanaf het moment dat ik een pen in mijn handen kan houden. Ik heb dagboeken volgeschreven, honderden reisverhalen verzameld en notebooks liggen overal door het huis verspreid ( tot grote ergernis van mijn man ).

Reizen doe ik vanaf mijn 18e. Door mijn stage in Frankrijk ( op een camping ) ben ik “besmet” geraakt  met het reisvirus. Ik heb inmiddels meer dan 35 landen mogen bezoeken en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik deel daarom ook graag verhalen over mijn reizen met je,  tips over mooie bestemmingen,  leuke vakanties en avontuurlijke backpacktrips.

Dieren…tja daar kan ik kort over zijn. Ik houd met heel mijn hart van ze. Ik kan me een leven zonder dieren niet voorstellen. Ze maken me gelukkig! Evenals mijn man, ouders en vrienden dat doen.

What Else?

Wat ik verder het allerbelangrijkste vind? Genieten van de dagelijkse dingen samen met mijn gezin (wat bestaat uit mijn man en onze katten), mijn ouders en mijn vrienden. 

Goede en interessante boeken lezen, het theater bezoeken, gezellige kletsavonden met mijn beste vriend of vriendinnen, lange wandelingen maken en me even uitleven op mijn step.

Spelletjesavonden tot diep in de nacht, donderdags besluiten dat je vrijdags op stedentrip gaat. Flink lachen op z’n tijd, huilen als het nodig is ( want jeetje dat kan opluchten! ), lekker uit eten, soms urenlang een serie kijken op Netflix (neem nou The Crown…). 

En zo kan ik nog wel even doorgaan want genieten zit ‘m in de kleine dingen! En het is heel erg belangrijk om dat niet te vergeten! 

Ik vind het heerlijk om over al deze dingen te schrijven! Op travelsomemore.nl vind je daarom de leukste schrijfsels over alles met betrekking tot reizen en vakanties!

Veel leesplezier!!

Ik ultiem aan het genieten van de schoonheid van Montenegro

Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read

Leo Burnett
Kim auteur muchandmore.nl
Ik en mijn liefste Gizzy